PERSONAL SHOPPER KONSULTATION

Fuchsia Fashion erbjuder kostnadfri personlig stilrådgivning i Stockholm till kunder som vill utveckla sin stil och få smakråd om kläder och accessoarer. En tidseffektiv shoppingtjänst som fokuserar på att ta fram plagg utifrån färg och form som passar dig och dina behov

När du behöver ha styling-hjälp, du kanske är trött på alla plagg som bara hänger i garderoben och inte passar ihop eller du står inför ett viktigt framträdande på jobbet eller kanske bara vill uppdatera din vardagsgarderob? Låt oss hjälpa dig med vår personal shopper konsultation, hitta rätt outfit till jobbet, festen eller fritiden. Personal Shopper tjänsten är kostnadsfri men behöver förbokas.

Du får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper där vi gör en analys av ditt behov och plockar fram förslag på kläder i butikerna som du sedan får prova. Vi hjälper dig med tips och råd för du ska tänka när du bygger din garderob.

Du kommer till butiken och vi går igenom dina behov tillsammans över ett glas bubbel. Vi väljer gemensamt ut plagg efter dina önskemål och därefter provar du dem och får synpunkter vad du ska tänka på. Fuchsia Fashion bjuder på ett professionellt och trevligt personal shopper möte med 20% rabatt på alla köp över 3000 kr.

Vi hjälper dig att hitta det du söker och göra din shopping till en lyckad upplevelse.

Varmt välkommen att kontakta oss för Personlig Stilrådgivning i Stockholm. För bokning och mer information, mejla… eller ring….Vi ser fram emot att höra från er.

KONTAKTA OSS PÅ:
072 732 16 60
INFO@FUCHSIAFASHION.SE
Personal Shopper och Stilrådgivning i Stockholm

 

Utöver vår personal shopper konsultation i vår butik, titta också på våra modekvällar och modevisningar evenemang. Vi kan också ordna dedikerade tjejkvällar för dig och dina vänner, där ni kan i lugn och ro prova så mycket ni orkar, ni får råd och hjälp av oss och av varandra.

Läs mer om Spånga Centrum!