MODEVISNING OCH MODEKVÄLLAR

Modevisning och Modekvällar på Fuchsia Fashion

I slutet av varannan månaden bjuder vi in våra kunder till After work. Då bjuder vi på något lätt att äta och dricka samt en mycket uppskattad modevisning där vi visar det senaste från butiken.

Inför en sådan kväll får du en inbjudan via mail eller i butiken som talar om vilken dag och tid som gäller. Det brukar vara många som vill komma, så skynda dig att anmäla så snart du får nys om att det är på gång.

Min fina familj ställer upp och hjälper till både med förberedelser och under själva kvällen. Mamma är den allra finaste modellen, min syster bakar något gott innan och är dessutom fotografen. Mina svägerskor går också på catwalken eller så hjälper dom till att laga någon godsak.

Förutom släkten har jag glädjen att få göra anspråk på några kunder och väninnor, fast alla mina väninnor är förstås kunder, de ställer hur som helst upp och är modeller. Med modevisningen vill jag visa upp bredden av mitt sortiment och presentera plaggen på kvinnor i olika åldrar och storlekar. Och så vill jag bjuda på en trevlig samvaro så klart. Butiken är öppen under kvällen och ni kan handla det som ni har fastnat för. Självklart har vi ett generöst erbjudande på alla våra event, vanligtvis 20% rabatt.

Håll utkik efter nästa tillfälle eller varför inte anmäla dig till vårt Nyhetsbrev! Vi ser fram emot att få träffa dig.

Varmt Välkommen till Rola, Fuchsia Fashion.

P.S. Du kan titta på våra sociala medier på tidigare event.

 

 

Vi kan också ordna dedikerade tjejkvällar för dig och dina vänner.

Läs mer om Spånga Centrum!