FREEQUENT KLÄDER

Välkommen till dambutiken Fuchsia Fashion. Vi är en stolt återförsäljare av Freequent kläder för dam. Vi har ett unikt utbud av många populära märken med bra kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Speciellt för Freequent kläder har vi något för allas smak. Dambutiken Fuchsia Fashion är ett litet familjeföretag. Vi anser att alla kvinnor har rätt att klä sig i snygga damkläder oavsett storlek, det är min bestämda övertygelse. Nöjda kunder är vårt motto och ärlighet är ett hedersord. Det innebär ärliga svar inom rådgivning, personlig service och ett brett utbud av högkvalitativt mode.

Butiken ligger sedan 2017 i Spånga, Spånga Torg 4, i Stockholmsförort. Vi ser fram emot ditt besök i framtiden för att utforska vår Freequent kläder butik.

Om du inte kan besöka vår fysiska butik är du välkommen att utforska och gå igenom vår hemsida. Vi gör vårt bästa för att Freequent kläder som finns i vår fysiska butik också ska presenteras på hemsidan.

Freequent Kläder

FUCHSIA FASHION ERBJUDER ELEGANTA FREEQUENT KLÄDER

Vi har ett urval av Freequent kläder varumärken eftersom det passar kvinnor i alla åldrar, som uppskattar enastående kvalitet, oöverträffad komfort och har en skön passform.

Söker du en personlig och serviceinriktad modebutik med kunskap och ett stort engagemang om dig som kund och som slår det mesta inom branschen, då har du kommit rätt. Vår ambition är att vara det bästa valet för dig som handlar utanför Stockholm city. Hos oss står du som kund alltid i centrum.

Vi erbjuder Freequent kläder, sköna byxor för den modemedvetna kunden. Besök oss på www.fuchsiafashion.se och låt dig inspireras av fantastiska kollektioner. Vi tror att du kommer att få en trevlig upplevelse av det du hittar bland vårt spännande sortiment.

Du kan även kontakta oss via e-post på: info@fuchsiafashion.se för frågor eller synpunkter. Butiken ligger 10 minuter med pendeltåget från Stockholm city och 2 minuters gångavstånd från Spånga pendeltågsstation. Det finns också gratis parkering tillgänglig. Varmt välkomna till oss på Fuchsia Fashion, som bara erbjuder det bästa av Freequent kläder!